De selectie van VV Heijen ondergaat wat veranderingen.
De selectie van VV Heijen ondergaat wat veranderingen. Foto: Fons de Bruin/Voetbal-shoot.nl

Nieuwe aanvallers voor VV Heijen, doelman Roelofs naar Achilles’29

Voetbal 1.010 keer gelezen

HEIJEN | Vierdeklasser Heijen ziet de selectie voor het komende seizoen versterkt worden met de aanvallers Thymo Zeelen (29) en Coen van de Venn (22) en jeugdspeler Jarne Gijsberts (17). Daartegenover staat het vertrek van eerste doelman Jorick Roelofs (20), die naar Achilles’29 in Groesbeek gaat.

De in Heijen geboren Zeelen keert terug na de afgelopen zes jaar bij Vitesse’08 te hebben gespeeld terwijl de uit Afferden afkomstige Van de Venn bij de selectie van SSS’18 actief was. Gijsberts maakte met name na de winterstop al veelvuldig minuten in het eerste en wordt nu definitief overgeheveld vanuit de jeugd.
Op sportpark De Heikamp is Tim Driessen de nieuwe trainer. De 39-jarige Cuijkenaar was de voorbije twee seizoenen trainer van GFC’33 en volgt Peter Ten Haaf op, die na vier seizoenen naar Siol vertrekt.

Trainer voor Heijen 2 gezocht
Eind juli begint de selectie met ruim 35 man aan de voorbereiding op het seizoen 2022-2023. Voor het tweede elftal is Heijen nog op zoek naar een trainer. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via frans.gijsberts@live.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant