Geslaagden over de rode loper onder luid applaus van docenten en door een boog met rode/groene ballonnen op Metameer jenaplan Boxmeer.
Geslaagden over de rode loper onder luid applaus van docenten en door een boog met rode/groene ballonnen op Metameer jenaplan Boxmeer. (Foto: Maarten van Megen)

Geslaagde vmbo-leerlingen vieren feest op Metameer

  •   keer gelezen

BOXMEER / STEVENSBEEK | Ze moesten een week langer wachten. Woensdag 15 juni kregen alle vmbo basisberoepsgerichte en kaderberoepsgerichte leerlingen van Metameer dan eindelijk het verlossende telefoontje van hun mentor. Vorige week kregen de overige leerlingen al hun uitslag. Metameer maakte er opnieuw een geweldig feestje van op beide locaties.

Op de jenaplanlocatie Boxmeer kwamen alle vmbo-leerlingen naar school. Bij aankomst werden de leerlingen juichend ontvangen door de mentoren en een aantal docenten, ze liepen over de rode loper door een ballonnenboog. Daarna samen met hun mentorklas proosten met champagne en ondertekenden leerlingen met blijde gezichten hun cijferlijsten. Het schoolplein was versierd, een dj draaide muziek en er stond een tent met leuke festivalverlichting waar leerlingen genoten van een barbecue.

Meer berichten