Genieten van zomerse drankjes.
Genieten van zomerse drankjes.

Genieten tijdens Zomerfestival in Oploo

Algemeen 725 keer gelezen

OPLOO | Wie zin heeft in een zomers feestje met muziek, lekker eten en drinken mag het Zomerfestival op zaterdag 2 juli 2022 in Oploo niet missen! Op het festivalterrein achter de watermolen gaan de poorten open om 17.00 uur en het festival zal duren tot in de late uurtjes.

Het showprogramma start om 17.30 uur. Naast vele muzikale optredens van vocale solisten uit Oploo zijn ook smartlappenkoor ‘Zowwa Zuuver’ en ‘Slagwerkgroep Excelsior’ van de partij met verrassende optredens. De solisten worden allemaal begeleid door het grote fanfareorkest van ‘Muziekvereniging Excelsior’ ondersteund door een combo.

Daarnaast kun je genieten van enkele optredens van de dansformatie ‘The Thunderbirds’ met Toon en Maria van het SBS6 programma “50 uren Dansmarathon” in hun gelederen.

Heerlijk zomers
Behalve muziek, show en dans kun je bij de ‘foodbars’ die op het terrein zijn opgesteld tegen betaling genieten van heerlijke gerechten en zomerse drankjes. Na afloop van het muzikale showgedeelte zal rond half 9 DJ Roel het nog lang gezellig houden in zomerse sferen.

Praktische informatie
Entreekaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij SPAR Jaegers in Oploo voor € 3,50. Aan de kassa kosten de kaarten € 5 voor volwassenen en € 3,50 voor kinderen t/m 12 jaar.

Jij komt toch ook?
Graag tot ziens op zaterdag 2 juli bij het Zomerfestival!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant