Waar ligt de grens tussen wetenschap en illusie?
Waar ligt de grens tussen wetenschap en illusie?

Illusionist Jochem Nooijen met familieshow in Theater Myllesweerd

Algemeen 266 keer gelezen

MILL | Myllse Zomer op zondag 10 juli staat illusionist Jochem Nooijen in Theater Myllesweerd in Mill. Een onemanshow van mind-illusionist Jochem Nooyen, vol verhalen, interactie en humor. Wonderlijke mind-illusies en interactieve experimenten met het gehele publiek zorgen voor plezier en verwondering in de magische show De Breinjongleur. 

Maak je vrije keuzes? Kan Jochem je gedachten lezen? En hoe kan het dat je zweert dat je door hem wordt aangeraakt, terwijl hij zich totaal ergens anders op het toneel bevindt? Waar ligt de grens tussen wetenschap en illusie? Ons brein is elke seconde bezig om van onzekerheden, zekerheden te maken. Ervaar in deze show hoe het is om iets niet te weten en daar toch heel blij van te worden!

Voordelig naar de show?
Jochems show start om 15.00 uur. Mede door de samenwerking met Albert Heijn van de Ven in Mill kan iedereen extra voordelig naar deze familieshow. Want bij elke 25,- euro aan boodschappen bij AH Mill, ontvang je een kortingsvoucher voor deze voorstelling. Met deze voucher kun je een ticket bemachtigen voor slechts 10,- euro in plaats van 17,- euro. De vouchers zijn alleen te verzilveren bij Myllesweerd aan de balie en dit tot uiterlijk 4 juli. Let op: er zijn slechts 200 plekken beschikbaar, dus OP=OP!

Meer weten over deze en alle andere shows tijdens de Myllse Zomer of het komende theaterseizoen? Check de agenda op www.myllesweerd.nl en reserveer direct online je tickets. Deze zijn ook te koop aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant