Het duurt nog even, maar op vrijdag 14 april staat Christel de Laat in Myllesweerd met haar voorstelling 'Hoe Dan?!'
Het duurt nog even, maar op vrijdag 14 april staat Christel de Laat in Myllesweerd met haar voorstelling 'Hoe Dan?!'

Programma nieuw theaterseizoen Myllesweerd: Voor alle leeftijden!

  •   keer gelezen

MILL | Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill heeft al sinds de start in 2012 elk seizoen een gevarieerd aanbod aan theatershows en films. Maar dit jaar is men er in geslaagd echt een sterk programma neer te zetten. “De verantwoordelijke commissies hebben echt goed hun best gedaan,” vertelt Chris Swijnenberg, bedrijfsleider van Myllesweerd. “We wilde de programmering wat verbreden om een nog bredere groep belangstellenden aan te spreken. En dat is goed gelukt.”

Vooral de jeugdige theaterbezoeker zal dit seizoen ook diverse shows aantreffen die hen extra aan zullen spreken. Chris vertelt dat er dit jaar extra muziekshows zijn opgenomen in het programma, variërend van sfeervolle singer-songwriters tot ware tribute-band toppers. 

Speciaal voor gasten die in de regio op vakantie zijn, en uiteraard ook voor de thuisblijvers, is er dit jaar de Myllse Zomer. “We hadden door de bekende redenen een kort theaterseizoen. Sommige shows moesten we nog doorschuiven en die zijn naar het komende seizoen verschoven,” legt Chris uit. “Maar Jochem Nooijen hebben we deze zomer op zondagmiddag 10 juli geprogrammeerd als afsluiter van dit seizoen of begin van het nieuwe seizoen.” Dit bracht Chris en zijn collega’s op het idee nog enkele andere activiteiten te plannen en dit te verzamelen in de Myllse Zomer. En de reacties zijn lovend! 

Ook het nieuwe theaterseizoen is, gezien de belangstelling voor tickets, goed in de smaak gevallen. “Er komen nog 2 shows komend seizoen bij, maar die namen mogen we pas na de zomer bekend maken.” Chris geeft aan dat het goed is om Myllesweerd te volgen via social media en regelmatig de site myllesweerd.nl te bezoeken. Daar is het gehele theaterprogramma te bekijken, en hoef je niets te missen.


Meer berichten