Kom ook naar het dansmatinee bij Café ''t Centrum!
Kom ook naar het dansmatinee bij Café ''t Centrum!

Matinee bij ‘t Centrum; Heb jij de dansschoenen gepoetst?’

  •   keer gelezen

BOXMEER | “Wat is een kermis zonder matinee?” vraagt Pascal Leenhouwers, uitbater van het Boxmeerse Café ’t Centrum, zich retorisch af. “Precies! Daarom organiseren wij dit jaar op zondag 26 juni een ouderwets dansmatinee!” Maar ook gedurende de andere kermisdagen is Pascals café het ware feestcentrum.

Het dansmatinee wordt goed en smakelijk begonnen. Tussen 12:00 en 13:00 uur is iedereen welkom voor een gratis uitsmijter. Daarna mogen de voetjes van de vloer. “Het zaagsel ligt al op de grond en Duo Uniek is er klaar voor,” vertelt Pascal verrukt. “Deze mannen spelen echt voor ieder wat wils!” Toch nog niet aan je muzikale trekken gekomen? Wellicht dat de Nederlandse hits van de Cuijkse Björna Swertz later op de dag, alsnog voor verandering . “Zoals je hoort wordt dit een dag voor jong en oud,” aldus Pascal. Minder soepele heupen, of lekker op adem komen? “Er is genoeg plek op het terras om te genieten van een verfrissend drankje!”

Ook de andere kermisdagen zijn bij Café ‘t Centrum een feestje. Op zaterdag staat zanger Robby Lee op bühne, klaar om de tent af te breken. De Nijmeegse topband Three of a Kind is inmiddels al aan het warmdraaien voor de kermismaandag. Kortom, het belooft een onvergetelijk feest te worden bij Café ‘t Centrum. “Wij hebben er zin in, we gaan knallen!”

Meer berichten