<p>Win jij het deluxe barbecuepakket, met 4 biefstukspiesjes, 4 souflakispiesjes, 4 ambachtelijke beefburger, 4 gemarineerde kipfilet en 4 gemarineerde garnaalspiesjes?</p>

Win jij het deluxe barbecuepakket, met 4 biefstukspiesjes, 4 souflakispiesjes, 4 ambachtelijke beefburger, 4 gemarineerde kipfilet en 4 gemarineerde garnaalspiesjes?

MAAS DRIEHOEK TOURSPEL

De tweede prijs in het tourspel smaakt naar meer; ‘Bij een goede barbecue hoort nog beter vlees, en stokbrood’

  •   keer gelezen

Als jij het woord ‘stokbrood’ hoort, denk je dan sneller aan Frankrijk of aan barbecueën? Bij Slagerij Roelofs uit Cuijk is het antwoord op die vraag duidelijk. Hoewel de meesterslagers gek zijn op het zo geliefde vakantieland en natuurlijk diens welbekende wielerronde, wekt bij hen het woord ‘stokbrood’ toch sneller een associatie op met barbecueën. Niet gek natuurlijk, als je dagelijks met zulk goed vlees werkt. Vlees dat jij kunt proeven! Slagerij Roelofs stelt namelijk een buitengewoon barbecuepakket voor vier personen beschikbaar (t.w.v. 37,99), als tweede prijs voor het Maas Driehoek tourspel.

“Vanaf nu hebben we diverse barbecue vleespakketten in het assortiment. Er is voor ieder wat wils,” vertelt Angelique van der Heide, van Slagerij Roelofs. “Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi pakket met de lekkerste speklapjes, worstjes, beefburgers, kipfilet én saté?” Maar ook het minder voordehand liggende vlees vindt bij de Cuijkenaren zijn weg naar de barbecue. “Als je in het tourspel ons barbecuepakket wint, krijg je het ‘Deluxe’ pakket met biefstuk- en souflakispiesjes, ambachtelijke beefburgers, gemarineerde kipfilets en heerlijk gemarineerde garnaalspiesjes.”

Als jij jouw Tour de France-voorspelling niet met de Franse slag hebt ingevuld, dan vier jij binnenkort wellicht de overwinning van jouw favoriete renner met een heerlijk grillfeestje. Zonnetje op je gezicht, in de linkerhand een ijskoud drankje, terwijl je met rechts de smakelijke souflakispiesjes van Slagerij Roelofs omdraait. Je voelt als je een god in Frankrijk. “Schat, lust je ook een stokbroodje?”


Meer berichten