Ga je voor een soepel slurpende sprintwijn of klimmen met een krachtige Ventoux?
Ga je voor een soepel slurpende sprintwijn of klimmen met een krachtige Ventoux?
MAAS DRIEHOEK TOURSPEL

Word jij derde in het Maas Driehoek tourspel? Proef dan de smaken van Frankrijk!

Algemeen 255 keer gelezen

Dankzij Sander Graat úw topSlijter kun je nog meer in de Tour de France-sferen komen. De Boxmeerse slijterij heeft een uitgebreid assortiment in mooie, Franse wijnen. Wie in het tourspel de derde prijs bemachtigd, en dus met een cadeaubon van €25,- van Sander Graat úw topSlijter naar huis gaat, kan een aantal mooie wijn-etappes klaarzetten. Ga je voor een soepel slurpende sprintwijn of klimmen met een krachtige Ventoux?

“Europese wijnen zijn weer ontzettend populair. Met name de Franse doen het hartstikke goed de laatste tijd.” Sander loopt naar de wijnafdeling in zijn slijterij. “Ik heb maar liefst achttien schappen aan verschillende Franse wijnen, en uiteraard allemaal scherp geprijsd. Ideaal dus als je een smakelijk slokje Frankrijk in huis wil halen.”

Vrolijk benadrukt Sander dat de te winnen cadeaubon niet persé besteed hoeft te worden aan rood, wit of rosé. “Je kunt er ook gewoon een lekker biertje, cognac, whisky of likeurtje voor kopen. Hij is vrij te besteden. Dus als je tijdens het volgen van de Tour een aardig gat hebt geslagen in je borrelkast, dan kun je de voorraad hier prima aanvullen met wat jíj lekker vindt!” 


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant