Golfclub Geijsteren heeft nieuwe groepscursussen voor starters.
Golfclub Geijsteren heeft nieuwe groepscursussen voor starters. Foto: Koen Suyk

Maak deze zomer kennis met golf bij Golfclub Geijsteren

Algemeen 434 keer gelezen

GEIJSTEREN | Altijd al kennis willen maken met golf? Dat wordt deze zomer heel gemakkelijk bij golfclub Geijsteren. Op zondag 3 én zaterdag 16 juli start golfclub Geijsteren met beginnerscursussen van 6 lessen waarmee je je baanpermissie haalt. Mocht golf je bevallen, dan is er een aantrekkelijk vervolgaanbod om ook je handicap te halen.

Tijdens de twee starterscursussen deze zomer ligt de nadruk op samen leren golfen. Je leert andere geïnteresseerden in golf kennen en leert van elkaar. Dat is heel motiverend én gezellig. Heb je vrienden, familie of collega’s die ook willen leren golfen? Meld je dan gerust samen aan voor Golfstart! 

Wat kun je verwachten?
De golflessen bij Golfclub Geijsteren worden gegeven door PGA golfprofessional Davey van Mulken die vast verbonden is aan Geijsteren. De startcursussen worden gegeven in groepen van 6 tot 10 personen. In de 6 lessen leer je alle basistechnieken van golf. Het is niet nodig om meteen al kosten te maken voor materialen. Tijdens de cursus krijg je gratis een golfset te leen en mag je golfmaterialen gratis gebruiken. Tussen de golflessen door kun je kosteloos gebruik maken van de oefenfaciliteiten op golfclub Geijsteren. 

Meer informatie en inschrijven
Starten met golf bij golfclub Geijsteren kost € 99,- euro voor 6 lessen. De cursus die start op 3 juli wordt gegeven op zondagen, de cursus die start op 16 juli wordt gegeven op zaterdagen. Voor meer informatie over de golfcursussen deze zomer kun je terecht bij Davey van Mulken tel. 06 53219181. Direct aanmelden voor een startcursus kan via https://golfstart.golf.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant