Doe mee met het gratis Maas Driehoek tourspel!

  •   keer gelezen

Wie gaat dit jaar de Tour de France winnen? Als jij het denkt te weten dan moet je zéker meedoen met het gratis Maas Driehoek tourspel. Niet alleen is het onwijs leuk om je eigen rennersteam samen te stellen, je maakt ook nog eens kans op geweldige prijzen. De hoofdprijs: een cheque ter waarde van €999,-, te besteden bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk.

De 109e editie van de Ronde van Frankrijk zal worden gereden van 1 juli tot en met 24 juli. Het tourkaravaan rijdt eerst enkele etappes in Denenmarken, waarna het vervolgens richting Noord-Frankrijk trekt. 

In totaal worden maar liefst 3328 kilometers verreden. Maar welke renner zal dit, volgens jou, uiteindelijk het snelste doen? Dat kun je hier invullen! Deelname is heel eenvoudig. Je registreert je eenmalig en selecteert een eigen wielerteam. Hierbij kun je kiezen uit alle deelnemende ploegen en renners aan de Tour. 

Het is belangrijk om van tevoren de spelregels even goed door te nemen.

Prijzen
Het Kliknieuws tourspel is een gezamenlijk tourspel van Weekblad Regio Oss, Nieuwsblad De Maas Driehoek, Udens Weekblad, Stadskrant Veghel en de Bossche Omroep, allen weekbladen van Talvi Mediacentrum. Er zijn prachtige prijzen te winnen! Maar let op, je maakt alleen kans op deze prijzen als je je inschrijft voor de juiste subpoule, oftewel de poule van de weekkrant die verschijnt in jouw dorp of stad.

Maar wat valt er dit jaar te winnen? Allereerst is er dus die fantastische cheque van Hans Lemmens Tweewielers t.w.v. €999,- euro. Eindig je op de tweede plaats? Dan kun je genieten van een heerlijk avond barbecueën met een geweldig vleespakket van Slagerij Roelofs in Cuijk (t.w.v. €37,99). De derde plaats wint een mooie cadeaubon t.w.v. €25,- van Sander Graat Uw Topslijter in Boxmeer. Kortom, voor ieder wat wils. Ga jij dit jaar winnen?

Meer berichten