<p>Scootmobieltocht in Cuijk.</p>

Scootmobieltocht in Cuijk.

(Foto: Karel ten Haaf Fotografie)

Schrijf je in voor de 18e Cuijkse scootmobieltocht

  •   keer gelezen

CUIJK | Dit jaar wordt de jaarlijkse scootmobieltocht in weer gehouden op 27 augustus. Evenals de laatste tocht in 2019, wordt dit georganiseerd door de stichting Cuijk on Ice. Iedereen in Cuijk en omstreken die gebruik maakt van een scootmobiel, kan zich inschrijven.

Het is een rit van ongeveer 20 km. met halverwege een koffiestop. De start is om 13.30 uur op het Louis Jansenplein 1, 5431 BV Cuijk. Aan het eind van de rit wordt er ook gedacht aan de inwendige mens.

De aanmeldformulieren kunnen bij lunchroom “De Dom”, op het Louis Jansenplein worden gehaald: Ook kan er via e-mail of per telefoon informatie of een aanmeldformulier worden gevraagd. Ook begeleiders, bijvoorbeeld partners of kinderen kunnen op de fiets mee. De inschrijfkosten zijn € 8,50 per persoon, te betalen per bank of contant bij het inleveren van het formulier.

Het formulier vóór 20 augustus mailen, inleveren of opsturen naar: Frans Bus, Jan van Cuijkstraat 6, 5431 GB Cuijk. E-mail: info@cuijkonice.nl. Tel. 06 2500 2978

Meer berichten