Jeugdspelers van DWSH’18 kunnen weer genieten van een rijke voetbalervaring.
Jeugdspelers van DWSH’18 kunnen weer genieten van een rijke voetbalervaring.

Memorabele jubileumeditie Kille Cup bij DWSH’18

  •   keer gelezen

WILBERTOORD | Grote kans dat je in het weekend van vrijdag 1 en zaterdag 2 juli de spelers van diverse Nederlandse topclubs tegen het lijf loopt. Onder andere Tadic, Gakpo en Dessers zullen te zien zijn op de Wilbertoordse velden. Natuurlijk niet de echte toppers maar de jeugdspelers van DWSH’18. In dit weekend staat namelijk de vijftigste editie van de Kille Cup op het programma. Een toernooi waarbij de jongste jeugd van Wilbertoord en Sint Hubert in de rol kruipt van hun idolen.

Vrijdag worden de teamshirts uitgereikt en de teams voorgesteld. Na de groeps- en teamfoto’s wordt het toernooi in gang gezet met een wedstrijd tussen de subtoppers Vitesse en FC Groningen. Elk team speelt deze avond twee wedstrijden, waar het avondprogramma start. Vervolgens blijven alle spelers slapen bij stadion De Binding.

Deze zaterdag start met de traditionele ochtendgymnastiek, waar de eerste tekenen duidelijk worden welk team de nacht goed is doorgekomen. Tussen de poulewedstrijden door wordt ook gestreden door de toernooi- en niet-toernooispelers om de penaltybokaal, en is er weer de loterij waar prachtige gesponsorde prijzen gewonnen kunnen worden. Rond half 5 is de prijsuitreiking en wordt duidelijk wie de opvolger wordt van sc Heerenveen.

Meer berichten