Gefeliciteerd met je jubileum Teun!
Gefeliciteerd met je jubileum Teun!

Teun: al twintig jaar een vertrouwd gezicht bij Albert Heijn

  •   keer gelezen

BOXMEER | Teun de Best (44) begon precies twintig jaar geleden als verkoopmedewerker bij Albert Heijn in Boxmeer. Hiervoor werkte hij ook al eens kort bij deze Albert Heijn. Destijds nog bij de gebroeders Heijmans. De afgelopen twintig jaren heeft Teun menig verbouwing van Albert Heijn in de Steenstraat meegemaakt en uiteraard ook de verhuizing in 2020 naar het veel grotere pand in de Koorstraat.

Teun is voor velen een vertrouwd gezicht: altijd in voor een praatje en oprecht belangstellend. Hij kent veel klanten bij naam én klanten kennen hem. Als geen ander is hij bekend met het assortiment en weet hij de producten goed te liggen. Veel klanten maken daar dankbaar gebruik van. Bedrijfsleider Miranda Huysmans: “Teun heeft hart voor de winkel, de klanten én voor zijn collega’s. Hij staat altijd voor iedereen klaar. We bewonderen hem allemaal. Teun is gewoon een hele fijne collega!”

Altijd attent
Vaste klant uit Rijkevoort: “Teun is altijd even vriendelijk en geïnteresseerd. Zo informeerde hij ook hoe het met me ging na het overlijden van mijn man. Dat vond ik heel attent. En als ik iets niet kan vinden in de winkel, dan vraag ik Teun om hulp. Hij helpt altijd. Gefeliciteerd met je jubileum Teun!”

Feliciteer Teun ook!
Wil je Teun feliciteren met zijn 20-jarig jubileum? Dat kan via https://www.facebook.com/teun.debest/, of https://www.facebook.com/ahboxmeer, Maar uiteraard kun je ook even langskomen in de winkel: Albert Heijn, Koorstraat 10, Boxmeer

Meer berichten