<p>Han van Oort, ambassadeur van Stichting de Zonnebus Cuijk.</p>

Han van Oort, ambassadeur van Stichting de Zonnebus Cuijk.

De Zonnebus Cuijk komt nu ook in de Heeswijkse Kampen

  •   keer gelezen

CUIJK | Ruim 4 jaar geleden is het idee ontstaan om vanuit Padbroek een eigen bus te laten rijden en daarvoor de stichting Zonnebus Cuijk op te richten.

De 100% elektrische witte bus rijdt tussen Padbroek, centrum van Cuijk, Cuijk Noord en sinds twee weken De Heeswijkse Kampen. Vooralsnog op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur. Begin- en eindpunt is wijkcentrum Het Doehuis. Maar men kan bijvoorbeeld ook opstappen aan de Wezelhof en het Kievitenveld of een van de andere opstapplaatsen. Alle opstapplaatsen staan op de bijgevoegde plattegrond.


‘Spotgoedkoop’
Een ritje kost 1 euro. Geen gedoe dus met pasjes en digitaal betalen, gewoon contant afrekenen bij de chauffeur. En de rollator? Die kan achterin het busje mee. Zo rij je ‘spotgoedkoop’ naar de supermarkten Jan Linders, Albert Heijn, Aldi of Jumbo voor het doen van de dagelijkse boodschappen. Daar blijft het niet bij want het is ook mogelijk om naar de apotheek, Medipoort, de bibliotheek, het gemeentehuis, NS treinstation en de plaatselijke middenstand in het centrum van Cuijk te gaan.

Informatie
“Ik hoor van veel mensen hoe fijn en sympathiek ze deze nieuwe voorziening vinden” aldus Han van Oort. Hij is Ambassadeur voor Stichting de Zonnebus Cuijk en heeft ook een servicepunt ingericht in zijn winkel De Geluksspecialist op de Korte Molenstraat 20. Daar is alle informatie over De Zonnebus beschikbaar tijdens de openingstijden en kun je een kaartje kopen van 6 ritten voor 5 euro. Mocht u vragen hebben tijdens rijdagen (maandag, woensdag en vrijdag), dan kunt u bellen naar 06-12055121.


Meer berichten