De rommelmarkt belooft weer veel gezelligheid.
De rommelmarkt belooft weer veel gezelligheid.

Zondag Rommelmarkt Braderie Gassel

  •   keer gelezen

GASSEL | Zondag 10 juli is het weer zover, de rommelmarkt annex braderie kan weer voor de 26e keer worden gehouden in het centrum van Gassel. 

In de Schaarweg, Sint Jansvoort, Nieuweweg en Gentstraat komen bijna 100 marktkramen staan en ook vele aanwonenden hebben aangegeven om op hun eigen inrit spullen te gaan verkopen. U kunt er werkelijk van alles tegenkomen van theepotjes tot fietsen, van computers tot meubels, van glaswerk tot boeken, alles is wel te verkrijgen. Op het Julianaplein zullen de spullen worden verkocht die huis aan huis worden opgehaald.

Tevens zal er een gezellig terras worden ingericht op het Julianaplein, met onder andere muziek en optredens van dansschool Carina Danst, met diverse Gasselse kinderen.

Verdere informatie
Voor nadere informatie kunt u een mail sturen naar rommelmarkt@gildegassel.nl of bellen of appen naar Peter Oppers op telefoonnummer 06 52583085. Ook op onze website www.gildegassel.nl is informatie te vinden. De entree bedraagt 3 euro en dan krijgt u nog een kopje koffie of thee. Wellicht zien we u op onze gezellige rommelmarkt braderie op zondag 10 juli aanvang 09:30 tot 16:00 uur

Meer berichten