Voor het Jeroen Bosch zal de bank de vele passanten een mooie en fijne rustplek gaan bieden. (Foto: Henk van Esch)
Voor het Jeroen Bosch zal de bank de vele passanten een mooie en fijne rustplek gaan bieden. (Foto: Henk van Esch) Foto: Henk van Esch

Mozaïekbank voor jarige WensAmbulance Brabant

Algemeen 413 keer gelezen

REGIO | Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van WensAmbulance Brabant hebben vrijwilligers het idee gelanceerd om de jarige stichting een blijvend cadeau aan te bieden. 

Nadat een paar serviceclubs en bedrijven een donatie hadden gedaan, werd het jubileumgeschenk aangekocht. Dit cadeau, een mozaïekbank, moest wel eerst nog door vijf vrijwilligers van WensAmbulance Brabant worden voorzien van 25.000 mozaïeksteentjes. Het eindresultaat werd op 9 juli onthuld tijdens de vrijwilligersdag en op 14 juli werd de bank geplaatst op het plein voor het Jeroen Bosch ziekenhuis in Den Bosch.

Laatste wens
Ieder mens heeft een laatste wens. Nog een laatste maal het ouderlijk huis zien, naar familie toe of een dagje naar het strand. Het lijken wensen die eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet lang meer te leven hebben is dat zeker niet vanzelfsprekend. WensAmbulance Brabant brengt terminaal zieke mensen nog een keer onder begeleiding van professionele vrijwilligers naar hun favoriete plek. De ambulances zijn uitgerust met alle denkbare hulpmiddelen en het vervoer is geheel kosteloos. Kent u iemand die ernstig ziek is, of heeft u zelf een laatste wens? WensAmbulance Brabant regelt het voor u! Kijk voor meer informatie op www.wensambulancebrabant.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant