De scootmobieltocht van afgelopen mei was een groot succes en vrolijke bedoening.
De scootmobieltocht van afgelopen mei was een groot succes en vrolijke bedoening.

Aanmelden voor Scootmobieltocht Gehandicapten Belang Boxmeer

  •   keer gelezen

BOXMEER | Gehandicapten Belang Boxmeer organiseert op zaterdag 10 september weer een scootmobieltocht. Voorzitter José Lichteveld heeft weer een mooie route uitgezet met tussendoor een pauzestop. De tocht wordt weer afgesloten met soep en broodjes. “Wij hebben weer een reparatiewagen van Medipoint, EHBOers en verkeersregelaars die ons begeleiden. Bent u er ook bij?”

De oproep is ook gericht aan familieleden of mensen die graag vrijwillig als fietsbegeleiding mee willen/kunnen fietsen. Als er niet genoeg fietsbegeleiders zijn, kan de tocht helaas niet doorgaan. Op 5 scootmobielen moet één fietsbegeleiding zijn.
Zaterdag 10 september tussen 12 uur en 13 uur wordt er verzameld bij het gemeentehuis in Boxmeer. Medipoint kan dan nog de banden oppompen. Zorg dat scootmobiel de hele nacht is opgeladen, neem uw geel hesje mee. Vergeet niet uw acculader om tussendoor bij de pauzestop op te kunnen laden.

Aanmelden t/m 2 september via gehandicaptenbelangboxmeer@gmail.com of telefonisch (06-36047660). Kosten: €5 per deelnemer, begeleiders gratis. Vermeld ook of uw toestemming geeft dat uw mailadres in het mailbestand van Gehandicapten Belang Boxmeer wordt opgenomen en u het goed vindt dat er foto’s worden gemaakt die gepubliceerd kunnen worden.

Meer berichten