Op de flipover werden post-its geplakt waarop ideeen stonden voor wat te doen met de groep.
Op de flipover werden post-its geplakt waarop ideeen stonden voor wat te doen met de groep.

Nieuwe ontmoetingsgroep: Leuk da ge d’r bent

Algemeen 600 keer gelezen

REGIO | Eind juli is een nieuwe ontmoetingsgroep voor regio Land van Cuijk ontstaan. Dames en heren in de leeftijd van 25 tot en met 40 jaar leerden elkaar voor de eerste keer kennen. De initiatiefneemster verwelkomde elf nieuwe mensen in café de Bond in Cuijk.

Na een voorstelronde werd een flipover vol geplakt met post-its waarop ideeën stonden om te gaan ondernemen met de groep. Van geocaching tot terrasje pikken en van bioscoop tot samen op vakantie kwamen op het papier voorbij. Deze en andere ideeën kunnen via een WhatsApp groep voorgesteld worden als groepsactiviteit of in een kleinere setting. Nieuwkomers kunnen, eventueel met ondersteuning, bij een volgende activiteit aansluiten. Al was het begin enigszins onwennig, de gasten bleven gezellig kletsen na afloop. “Een leuke avond met een prettige sfeer”, deelt de initiatiefneemster met opbouwwerker Linda Custers van Sociom. Zij hebben dit initiatief samen vorm gegeven en zijn blij met deze start.

De naamgeving “Leuk da ge d’r bent” komt van de initiatiefneemster en zegt veel over de groep. Wil je meer weten over deze groep? Neem voor meer informatie contact op met Linda Custers, tel. 06 89973501 of lindacusters@sociom.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant