Afbeelding

'Daags na' zoekt rondemissen en rondemister

Sport 30 keer gelezen
BOXMEER - Na het succes van de verkiezing via internet van de drie rondemissen van 'Daags na de Tour' in het robijnen jubileumjaar 2014 zal de samenwerking tussen ContestXl, Cybox en het bestuur van Daags na de Tour in 2015 verder uitgebouwd worden. Dit jaar niet alleen een verkiezing voor de drie rondemissen, maar voor het eerst ook een verkiezing van een rondemister vanwege de uitbreiding van het programma met een wielerkoers voor dames.

[image=304054]

Daags na de Tour zoekt voor de 41ste editie op maandag 27 juli 2015 drie betoverende Rondemissen en één spetter van een Rondemister.

Wat moet je doen om hiervoor in aanmerking te komen?
Er is gekozen voor twee fasen voor de Rondemissen. Fase 1 betreft het inschrijven. Deze inschrijving begint op 21 maart en eindigt op 1 mei 2015. Er kan dan nog niet gestemd worden. Wat moet je doen? Maak een foto waar je op je best opstaat en upload deze naar de website van ContestXL (zie www.contestxl.com). Geef ook een korte toelichting. Je dient minimaal 16 jaar te zijn. Onder de 18 moet je toestemming hebben van je ouders/verzorgers. Je dient verder woonachtig te zijn in een van de volgende gemeenten: Bergen, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Grave, Mill en Sint Hubert, Landerd, Mook en Middelaar, Sint Anthonis, Venray of net daarbuiten. Na afloop kiest de organisatie 8 tot 12 dames die doorgaan naar fase 2. Van hen worden op 2 of 3 mei door fotograaf Ellis van Eijden twee professionele foto’s gemaakt.
In fase 2, die start op 10 mei en eindigt op 20 juni, kan er volop gestemd worden op de geselecteerde dames. Na afloop van fase 2 zijn bij de dames de nummers 1,2 en 3 de rondemissen 2015. De winnaars krijgen de kleding en schoenen, die je draagt op 27 juli, cadeau.

Rondemister
Voor de verkiezing van de rondemister geldt slechts één fase, waarbij direct gestemd kan worden. Deze wedstrijd begint op 5 mei en eindigt ook op 20 juni. De winnaar wordt voor 50% bepaald door de internetstemmen en voor 50% door een vakjury. Van de winnaar worden ook twee professionele foto's gemaakt. Voor de kandidaten voor rondemister gelden verder dezelfde aanmeldingsprocedure, voorwaarden en prijzen als bij de dames. Meer informatie via www.daagsnadetour.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant