Afbeelding

Zangroep Joyim zoekt versterking voor Flowerpower project

Algemeen 342 keer gelezen

OPLOO | Ruim voordat er sprake was van een Corona pandemie, startte Zanggroep Joyim, een gemengd regiokoor uit de gemeente Land van Cuijk, met de voorbereidingen voor een groot Flowerpower project. Het doel was om een aantal concerten te gaan verzorgen geheel in de stijl van deze periode en met liedjes uit deze periode. Op het moment dat er gestart werd met de voorbereidingen bestond het koor uit 32 zangers en zangeressen en werden ze begeleid door hun eigen 6-koppig combo. Tijdens de pandemie heeft het koor bijna anderhalf jaar noodgedwongen stilgelegen. In deze periode hebben ze om diverse redenen afscheid moeten nemen van zestien zingende leden en de toetsenist.

Inmiddels zijn de repetities in De Oude Heerlijkheid in Oploo (op dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur) weer hervat. Om de Flowerpower concerten het gewenste volume en aanzien te geven is Joyim nu op zoek naar zingende versterking en een (aankomend) toetsenist. De uitvoeringen staan gepland voor zomer 2024, als Joyim toevallig ook 40 jaar bestaat!

Wie het leuk lijkt om Joyim te komen ondersteunen op de dinsdagavond en de concerten in 2024, wordt van harte uitgenodigd om binnenkort eens te komen kijken op onze repetitie op de dinsdagavond. Voor nadere informatie kunt u terecht op onze site https://www.zanggroepjoyim.nl of telefonisch contact opnemen met 06-29786712.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant