Een fijne dansavond in de MFA en meer over Senioren Cuijk

  •   keer gelezen

CUIJK | De kermis is voorbij en zaterdag 24 september kan men weer naar de MFA voor een heerlijke dansavond. Deze wordt georganiseerd door Senioren Cuijk. De muziek op die avond wordt verzorgd door de band Maxpoint. Hun repertoire is zeer breed, van Wim Sonneveld tot The Beatles, dus heerlijke, afwisselende en herkenbare muziek uit vervlogen tijden! Het is dan moeilijk om de dansvloer links te laten liggen.

Kaartjes zijn nu al te koop tijdens de openingsuren in de MFA en in De NIelt of reserveren via: info@seniorencuijk.nl. De entreeprijs is slechts 7,50 euro. Ook op de avond zelf zijn nog kaartjes te koop. De avond begint om 20 uur en eindigt om 24 uur. Zowel leden- als niet leden zijn welkom.

Verder is Senioren Cuijk nog steeds op zoek naar vrijwilligers. Zonder vrijwilligers kan een vereniging niet blijven bestaan. Maar gelukkig is dat nog niet zo ver en kunnen de ouderen nog gewoon de activiteiten blijven bezoeken. Toch doet Senioren Cuijk een oproep want er staan nieuwe activiteiten op de rol. En hiervoor heeft men ook weer meerdere vrijwilligers nodig. Momenteel loopt er bijvoorbeeld een proef in De Nielt met vier inloopmiddagen. Deze middagen vinden plaats op de donderdagen van 13.30 tot 15.30 uur. Sjoelen, koersbal, een kaartje leggen of gewoon lekker koffie drinken, het kan allemaal op deze middagen. Senioren Cuijk ziet u graag komen! Ook hier hoeft men geen lid te zijn van de vereniging.

Informatie via info@seniorencuijk.nl

Meer berichten