Raoul Oomen schiet in blessuretijd HVCH naar een 2-1 zege.
Raoul Oomen schiet in blessuretijd HVCH naar een 2-1 zege. Foto: Ruud Schobbers
foto’s

Raoul Oomen bezorgt HVCH vierde zege op rij

Voetbal 3.085 keer gelezen

HEESCH | HVCH heeft zondag op eigen veld tegen EVV de vierde overwinning op rij geboekt. De uitblinkende Raoul Oomen tekende in blessuretijd voor het winnende doelpunt: 2-1.

HVCH schoot uit de startblokken. Al in de tweede minuut profiteerde Rob van de Ven van een fout van EVV-doelman Yannick Derix. HVCH bleef na de 1-0 domineren en had ook op 2-0 moeten komen toen Yannick van den Berg alleen voor Derix verscheen. Ook EVV kreeg goede kansen en het was Bob Nijsten die na een half uur spelen op de juiste plek stond om de Limburgers op gelijke hoogte te brengen. De spelverdeler liet met een droge knal Desny Royendijk kansloos: 1-1.

Oomen scoort in blessuretijd
In de tweede helft zorgden regen en wind voor lastige omstandigheden en waren kansen schaarser dan voor de thee. De sterk spelende Raoul Oomen had al eens de 2-1 op zijn hoofd, maar zag Derix een knappe redding maken. In de tweede minuut van de blessuretijd tekende Oomen alsnog voor de winnende goal toen hij van dichtbij Derix wist te passeren en HVCH de vierde zege op rij bracht.
De formatie van trainer Marc van de Ven blijft door deze winst koploper in de Vierde Divisie. Het gat met SV Meerssen (tweede) en AWC Wijchen (derde) is drie punten. De Wijchenaren zijn komende zondag de volgende tegenstander voor HVCH.

HVCH was op de valreep te sterk voor EVV.