Gefeliciteerd Thij en Marie met jullie 60-jarige huwelijk.
Gefeliciteerd Thij en Marie met jullie 60-jarige huwelijk.

Thij en Marie van den Bungelaar-Hurkmans 60 jaar getrouwd

  •   keer gelezen

WILBERTOORD | Thij en Marie van de Bungelaar-Hurkmans vieren vandaag hun diamanten huwelijk. Een prachtige en heel bijzondere mijlpaal! De Wilbertoordenaren leerden elkaar bijna 70 jaar geleden kennen en kregen verkering tijdens het schaatsen op het Peelkanaal.

Thij werkte altijd in de bouw maar had ook aardrijkskunde leraar kunnen worden: het was een wandelende landkaart en als er op zondag een autoritje werd gemaakt. Volgens zijn kinderen wist Thij van vele plekken onderweg wat te vertellen. Marie had veel kooktalent werkte in de thuiszorg. “We hebben met de hele familie de meest uitgebreide etentjes gehad en altijd veeeel te veel!” 

Inmiddels zijn Thij en Marie vijf kleinkinderen rijker en daar genieten ze met volle teugen van. Vaak stonden ze klaar om te helpen met oppassen, klussen of wat er maar nodig was. Het was nooit teveel. De laatste jaren is hun geluk zeker vergroot door de komst van twee achterkleinkinderen. En in november wordt het derde kindje verwacht! Het diamanten paar geniet ieder moment van de kleintjes. 

Een hele grote hobby was kamperen en ze hebben vele reizen gemaakt, met en zonder de caravan. Fotoalbums vol herinneringen staan er bij Marie en Thij in de kast. Ook dichtbij werden er veel kilometers afgelegd, en wel met de fiets. Iets wat nog steeds gebeurt dankzij vrijwilligsters Riet en Gonnie, die heel wat uurtjes doorbrengen op de duofiets of gaan wandelen. Zo fijn is dat! 

Karin, Henk, Ronny, Dini, Jeroen, Kristen, Wouter, Liz, Rens, Kim, Gijs, Selina, Amy, Finn, Sten en ...., oftewel alle kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen, hopen dat Thij en Marie nog lang samen mogen genieten van al het moois in het leven. “En nu staan wij met liefde en plezier voor hèn klaar!”

Meer berichten