Afbeelding

Rabo Indoor G-toernooi groter dan ooit

Sport 41 keer gelezen
CUIJK - Op zaterdag 17 januari wordt in Sporthal De Kwel in Cuijk alweer voor de achtste keer het Rabo Indoor G-toernooi van SIOL georganiseerd. "Met achttien jeugdteams zitten we helemaal vol", aldus Ivo Broeren, vanaf het begin als lid van de toernooicommissie van SIOL betrokken bij de organisatie van dit toernooi.

[image=296823]

Broeren is trots op het feit dat het toernooi in korte tijd is uitgegroeid tot één van de grootste zaalvoetbaltoernooien voor G-jeugd in Zuid-Nederland. "Met achttien jeugdteams zitten we helemaal vol. Er komen teams uit onder anderen Maastricht, Tiel, Helmond en Nuth. En natuurlijk doet SIOL met twee teams zelf ook mee aan het toernooi.”
Roland Cremers, medeorganisator, benadrukt daarbij dat deelnemen voor deze teams vele malen belangrijker dan is winnen, het plezier staat voorop. “Halverwege het toernooi hebben we ook een echte deejay, die zorgt dan voor de inmiddels ‘wereldberoemde’ disco waarbij alle deelnemers en bezoekers helemaal los gaan.”

[image=296820]

'Moet je meemaken'
Leon Rijckhart vult aan dat het Rabo Indoor G-toernooi een evenement is dat je gewoon mee moet maken. “Je kan dan zelf zien dat het toernooi enorm leeft bij de spelers, ouders, vrijwilligers en bezoekers, een mooiere kennismaking met het G-voetbal is bijna niet mogelijk. Dit jaar is een bezoek aan het toernooi extra interessant vanwege de loterij die tijdens het toernooi georganiseerd wordt. Dankzij de geweldige inbreng van de Cuijkse ondernemers zijn er dit jaar vele prijzen te winnen, met als klap op de vuurpijl een echt origineel NEC-shirt voorzien van alle handtekeningen van de spelersgroep.
Het toernooi begint op zaterdag 17 januari om 12.30 uur in sporthal De Kwel aan de St. Annastraat 1 in Cuijk.

[image=296819]

[image=296821]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant