Skunk begint nieuwe jaar met winst

Sport 1 keer gelezen
CUIJK - Veel goede voornemens bij de mannen van Skunk uit Veghel. Met één punt achter op Udenhout is het kampioenschap nog steeds een reële optie. Tegen laagvlieger Shock ’82 uit Cuijk moest gewonnen worden. De eerste drie sets kon Skunk winnen maar de vierde en daarmee het bonuspunt, ging verloren. Setstanden: 19-25, 16-25, 23-25, 25-17.

[image=296872]

De eerste set begonnen de bezoekers uit Veghel afwachtend en speelden mee met het spel van Shock ’82. De kleinere spelers van Shock ’82 moesten het vooral van hun slimme spel hebben en ze scoorden dan ook regelmatig via het blok van Skunk. In de eerste set kon Skunk op tijd orde op zaken stellen en kon de set binnen worden gehaald. Een perfect begin van de tweede set zorgde voor een ruime winst. De derde was spannend en stond Shock’82 geruime tijd op voorsprong. Bij 23-22 wist Skunk echter drie belangrijke punten binnen te slaan en was de winst een feit.

[image=296873]

Ruim verloren
De vierde set werd er nog voor het reguliere bonuspunt gespeeld. Een punt dat voor de Veghelaren belangrijk is wil het blijven aanhaken bij koploper Udenhout. Het team kon de focus niet hoog houden en deze set werd met de winst al op zak, ruim verloren. Komende zaterdag voor Skunk een thuiswedstrijd tegen Energo uit Beers. De wedstrijd wordt gespeeld om 17.00 uur in Sporthal de Bunders.