Afbeelding

Officiële bouwstart CPO d'n Hof in Overloon

Wonen 97 keer gelezen
OVERLOON - De nieuwe wijk 'd'n Hof' in Overloon krijgt steeds meer gestalte. Dat wordt donderdag 29 januari gevierd middels de onthulling van het bouwbord dat geplaatst gaat worden bij de ontsluiting van 'd'n Hof' aan de Stevensbeekseweg.

[image=297644]

Dit zal gebeuren rond de klok van 15.00 uur in het bijzijn van wethouder Erik Ronnes van de bemeente Boxmeer, bestuur en leden van CPO d'n Hof, de architect Willem Keeris, bouwbedrijf Gebr. van Herpen, een adviseur van Bouwen In Eigen Beheer (BIEB) en andere genodigden en belangstellenden.

D'n Hof
Het totale plan bestaat uit twintig woningen die allen onder CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) worden gerealiseerd. Op deze tekening zijn 18 woningen te zien maar ook aan de Stevensbeekseweg zal nog een 2-onder-1 kapwoning worden gebouwd. Deze huizen zullen straks wel zichtbaar zijn op het bouwbord. Het plan wordt gerealiseerd op de grond waar voorheen de Botanische Tuin 'd'n Hof' te vinden was en die de laatste jaren onderdeel was van het Zoo Parc Overloon.
Wie meer informatie wil over de plannen, stuurt een e-mail naar .
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant