Afbeelding

'Bent u mantelzorger? Blijf in balans!'

Gezondheid 50 keer gelezen
BOXMEER - Zorgt u langdurig, intensief en onbetaald voor uw hulpbehoevende, chronisch zieke of gehandicapte partner, ouder, kind, vriend of buur? Dan bent u mantelzorger! Om mantelzorg vol te kunnen houden, is het belangrijk een goede balans te vinden tussen zorgen voor de ander en zorgen voor uzelf. Pantein Extra organiseert speciaal voor mantelzorgers op woensdag 4 maart de workshop 'Zorgen zonder Ballast'.

[image=247837]

Tijdens de workshop wordt met aan de hand van videofilmpjes, stellingen en oefeningen spelenderwijs gekeken hoe u in de mantelzorgsituatie staat. Stelt u grenzen? En zorgt u goed genoeg voor uzelf? Na de workshop bent u zich bewust hoe u met moeilijke situaties om gaat en weet u waar u op moet letten om een goede balans in uw dagelijkse bezigheden te houden.

Interesse in de bijeenkomst?
De workshop vindt plaats op woensdag 4 maart in het Maasziekenhuis aan de Dr. Kopstraat 1 in Beugen. Deelnamekosten bedragen 10,00 euro voor leden van Pantein Extra en 15,00 euro voor niet-leden. Koffie en thee is inbegrepen.
Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Pantein Extra via 0900-8803 of u mailt naar . Meer informatie op www.panteinextra.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant