Afbeelding

Veertiende editie Mé.rtzitting in Gennep

Carnaval 37 keer gelezen
GENNEP | De carnavalsgekke regio maakt zich op voor de veertiende Mé.rtzitting. Sinds 2002 is de Markt in de kern van Gennep op carnavalszaterdag vrij voor het feastijn in de open lucht. De Mé.rtzitting is het evenement dat door de caenavalsverenigingen ‘t Bombakkes (Gennep) en De Maskotters (Ottersum) georganiseerd wordt.

Voor de editie van zaterdag 14 februari heeft stichting De Mé.rtzitting een gevarieerd programma samengesteld. Limburgse en Gelderse carnavalsartiesten betreden de bühne voor het historische stadhuis. Ex-Bombakkes Vorst Theo Roosenboom is de spreekstalmeester. Hij opent de Mé.rtzitting om 14.00 uur.

[image=90600]

Optredens
Het eerste optreden wordt verzorgd door het duo William en Remi, de winnaars van de Groot Gennepse Liedjesavond. De Shaking DJ’s uit Maastricht vormen de volgende act. Kartoesj, de Limbrichtse zanggroep (bekend van Veer höbbe de prins in de sjtraot) is de derde in de line up. De uit je Dak-kapel verzorgt twee optredens. Thorsten von Lippe Biesterfeld zorgt voor het Duitse tintje in de sfeervolle Markt. Lotte Tissen is geen onbekende in Gennep en omstreken. Het in Limburg wel bekende W-Dreej brengt zijn krakers ten gehore. Zie verder de website www.mertzittinggennep.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant