Afbeelding

Uitgifte bouwkavels Moerboom III

Wonen 34 keer gelezen
WILBERTOORD | In het plangebied Moerboom III, ten noordoosten van de kern Wilbertoord, zijn de komende jaren ongeveer 56 bouwkavels beschikbaar voor uitgifte aan particulieren.

[image=298451]

Het nieuwe bestemmingsplan kent twee woongebieden met ieder een eigen karakter. Het noordelijke deel (Van Openhovenlaan) grenst aan de entree van het dorp en is kleinschalig, groen en wat ruimer van opzet. Het zuidelijke deel (Verbindingsweg) vormt de afronding van de aangrenzende woonwijk Moerboom. Zowel het bouwen van starterswoningen, woningbouw in collectief verband, het bouwen van tweekappers danwel vrijstaande woningen behoort tot de mogelijkheden. Wees er snel bij.
De kavelprijs is afhankelijk van de grootte. In dit project wordt gewerkt met een flexibele verkaveling. U kunt dus zelf een kavelvoorstel doen. Uiteraard behoeft een verkavelingsvoorstel altijd goedkeuring van de gemeente.De grondprijs is voor het jaar 2015 vastgesteld op 225 euro per m2 (excl. BTW). Voor meer informatie neem contact op met Marijke van Casteren, medewerker Ruimte, Werkorganisatie CGM. Telefoon: (0485) 39 66 00 of marijke.vancasteren@cgm.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant