Afbeelding

Open dag Metameer jenaplan Boxmeer

Onderwijs 30 keer gelezen
BOXMEER - Benieuwd naar het onderwijs dat op de jenaplanlocatie van Metameer wordt gegeven? Vrijdag 27 februari staan de deuren bij Metameer jenaplan Boxmeer voor iedereen open. Neem een kijkje in het gebouw dat de onderwijsvisie uitstraalt: transparant, uitnodigend en innovatief.

[image=298476]

Maak kennis met de school waar leerlingen gezien worden. Waar de relatie tussen leerling-ouders-school centraal staat. Ontdek de school waar het slagingspercentage al vijf keer in zes jaar tijd 100% is, met bovengemiddelde cijfers. Niet voor niets ontvingen zij afgelopen maand het predicaat excellente school. Hoe krijgen ze dat voor elkaar? Door betrokken docenten goed onderwijs te laten ontwikkelen, in moderne leeromgevingen. Door mee te gaan met de ontwikkelingen in de maatschappij en leerlingen daarmee in contact te brengen.

Ervaar het zelf
Tijdens de open dag kun je zien hoe jenaplanonderwijs vorm krijgt. Je kunt zelf ervaren hoe leuk tweetalig onderwijs is: op havo/vwo- en vmbo-niveau. Doe mee aan proefjes in de practicumlokalen en neem een hapje van de gerechtjes die leerlingen bij intersectoraal maken.
Iedereen is van harte welkom op de open dag van Metameer jenaplan Boxmeer op vrijdag 27 februari van 17.00 tot 21.00 uur. Kijk op www.metameer.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant