Afbeelding

Mook en Klok ontwikkelen woonzorgvoorziening

Centrum 7 keer gelezen
MOOK - De gemeente Mook en Middelaar en ontwikkelaar en bouwbedrijf Klok uit Druten maken werk van de ontwikkeling van een woonzorgvoorziening langs de Groesbeekseweg in het centrum van Mook. Beide partijen hebben daar een intentieovereenkomst voor afgesloten.

[image=302734]

Klok wil samen met de Zorggroep Zuid Gelderland deze woonzorgvoorziening bouwen op de hoek van de Groesbeekseweg en de Koningin Julianastraat. Dit perceel is eigendom van de gemeente Mook en Middelaar. Recentelijk zijn de opstallen, het voormalige postkantoor en politiebureau, gesloopt.
De beoogde woonzorgvoorziening is bedoeld voor ouderen met een somatische en/of psychogeriatrische aandoening wie 24 uurs zorg nodig hebben. Daarnaast zijn er ook plannen voor enkele reguliere woningen voor ouderen.
Met de gesloten overeenkomst spreken beide partijen hun intentie uit om gezamenlijk een plan te maken, en worden de voorwaarden waaronder de plannen verder worden uitgewerkt vastgelegd. Wanneer de plannen voldoende zijn uitgewerkt en de haalbaarheid is gebleken, wordt overgaan tot een definitieve overeenkomst.
Met de intentieovereenkomst wordt ook de ambitie uitgesproken om het gebied verder in ontwikkeling te nemen en het gehele perceel aan de Groesbeekseweg tot aan de rotonde aan de Rijksweg te ontwikkelen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant