Afbeelding

Peter Stevens opvolger van Erik Ronnes

Politiek 137 keer gelezen
VORTUM-MULLEM - Peter Stevens (55) uit Vortum-Mullem wordt door de CDA-afdeling Boxmeer voorgedragen voor de functie van wethouder in de gemeente Boxmeer. Het raadslid moet de opvolger worden van partijgenoot Erik Ronnes, die naar de Tweede Kamer vertrekt.

[image=303166]

De kandidaat wethouder heeft de nodige ervaring als raadslid van het CDA. Bij de verkiezingen van 2010 veroverde hij via voorkeurstemmen een plek in de gemeenteraad en dat raadslidmaatschap werd na de verkiezingen van 2014 voortgezet. Als Stevens promoveert naar het college, zal het CDA een opvolger moeten zoeken als raadslid.
Peter Stevens komt in een college met burgemeester Karel van Soest en zijn nieuwe collega-wethouders Willy Hendriks (LOF) en Tjeu Verstraaten (VDB/LO).

Agrariër
Peter Stevens is in zijn woonplaats Vortum-Mullem agrarisch ondernemer. Zijn basis is een economisch en agrarische opleiding op de HAS te Dronten. Hij is lid van de regionale commissie van Waterschap Aa en Maas, bestuurslid van de vakgroep akkerbouw van de ZLTO, lid van de raad van CSV-COVAS, van de raad van COSUN en lid van de Raad van Commissarissen van AB Brabant Vakwerk in personeel (bedrijfshulpen).
Frappant genoeg staat Peter Stevens ook op de kandidatenlijst van het CDA voor de Waterschapsverkiezingen van woensdag 18 maart.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant