Afbeelding

Henisch wil zorgvrijwilligers Grave verbinden

Politiek 19 keer gelezen
GRAVE - Maatschappelijke ontwikkelingen zorgen ervoor dat het voor vrijwilligers in het veld belangrijker wordt elkaar te kennen, samen te werken en dienstverlening/activiteiten met elkaar af te stemmen. Wethouder Anja Henisch (LPG) van Grave nodigt zorgvrijwilligers uit om te brainstormen over nieuwe ontwikkelingen die vooral voor de ouderen in de gemeente Grave van belang zijn.

[image=282394]

Welke activiteiten zijn er al voor ouderen, wat is uw eigen rol, nu en in de toekomst. Wat kunt u daaraan toevoegen (of niet), hoe kunt u elkaar versterken, doelstellingen bereiken en wat heeft u daarvoor nodig? Enkele vragen die aan bod komen tijdens een bijeenkomst, waarbij wethouder Henisch verschillende partijen bij elkaar wil brengen met als doel: elkaar leren kennen, mogelijk verbinden en versterken.
De bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 24 maart 2015 om 19.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis in Grave. Aanmelden kan tot en met 19 maart per e-mail (met informatie over welke organisatie en hoeveel personen) naar: .
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant