Afbeelding

Frühshoppen met De Rozenbottels in Haps

Muziek 145 keer gelezen
HAPS - De liefhebbers van Tsjechische/Moravische en Egerländer blaasmuziek worden op zondagmorgen 29 maart weer verwend in Haps, want Blaaskapel 'De Rozenbottels' organiseert weer haar jaarlijkse, altijd zeer drukbezochte, frühschoppen in De Posthoorn aan de Kerkstraat 6 in Haps.

[image=179134]

"We staan aan de vooravond van een nieuwe lente en bij de start van een nieuwe lente hoort natuurlijk ook nieuwe muziek", aldus de uit dertien muzikanten bestaande blaaskapel, die onder leiding staat van Maarte van Grinsven. De dames van de Rozenbottels, vijf in aantal, verschijnen op 29 maart geheel in het nieuw: Een speciale editie dus van het Frühschoppen.
Naast veel blaasmuziek én de presentatie van de nieuwe tenues voor de vijf dames van De Rozenbottels mogen de bezoekers ook weer genieten van de gratis culinaire lentehapjes, welke voor het publiek worden geserveerd.

Informatie
Het Frühschoppen is gratis toegankelijk. De aanvang is 12.00 uur (zaal open vanaf 11.15 uur). Meer over deze speciale editie van het Frühschoppen op www.derozenbottels.nl of op Facebook: www.facebook.com/derozenbottels.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant