Afbeelding

Flamingo's start druk weekend met winst

Sport 7 keer gelezen
APELDOORN / GENNEP - De volleybalsters van Flamingo's blijven aan de winnende hand. De Topdivisieploeg van de trainers Joep van der Heijden en Patrick Tonnaer hebben zaterdagavond de reserves van Alterno uit Apeldoorn met 0-3 verslagen. Indien de Gennepse dames vanmiddag (zondag) in Groningen ook Donitas kloppen, naderen zij koploper Taurus uit Houten tot op drie punten.

[image=302420]

Het uitduel in Apeldoorn werd door de in blakende vorm verkerende Roze Vogols met enige zorg tegemoet gezien. In de eerste ontmoeting in Gennep moest Flamingo's diep gaan om een 3-2 overwinning te boeken. De Gennepse volleybalrevelatie in de Topdivisie toonde aan een stabiele formatie te zijn geworden. Met 14-25, 17-25 en 21-25 werd Alterno opzij geschoven.
In Groningen wacht vanmiddag om 17.00 uur de tweede wedstrijd van het weekend. Dan is nummer negen Donitas de tegenstander. Bij winst zet Flamingo's weer een stap in de richting van de koppositie in de Topdivisie. Het Utrechtse Taurus is op zaterdag 11 april te gast in de Gennepse sporthal Pica Mare.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant