Afbeelding

'Top 2000 in concert' door St. Willibrord in Mill

Muziek 50 keer gelezen
MILL | Ab Blues Brothers medley, Hey Brother, Mr. Bojangles, Dotan, Muse, Kate Perry en vele anderen. Zomaar een greep uit het repertoire dat harmonie St. Willibrord op 4 april ten gehore gaat brengen tijdens het popconcert ‘Top 2000 in concert’ in Mill.

[image=230428]

Kortom, een veelzijdig repertoire en zelfs ‘Het Dorp’ zal niet ontbreken. Weliswaar in een speciale versie, geschreven over het dorp Mill. De muzikanten, onder leiding van Eric Roefs, repeteren al een aantal weken samen met een combo en fantastische zangers en zangeressen. Een dansgroep onder leiding van Veerle Driessen zal een speciaal voor dit concert ingestudeerde dans laten zien. Kwaliteit van de muziek staat voorop, maar deze keer zal ook show niet ontbreken. Een heuse lichtshow zal het geheel compleet maken.

Informatie
Het ‘Top 2000 in Concert’ door Harmonie St. Willibrord vindt plaats op zaterdag 4 april in Myllesweerd (Kerkstraat 3) in Mill. Aanvang is 20.00 uur en de entree is 10,00 euro. Kaarten te koop bij Primera Schipperheijn in Mill. Reserveren is ook mogelijk via .
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant