Veel lokale talenten op 'Hidden Treasures'

  •   keer gelezen
OTTERSUM | Veel lokaal talent is vertegenwoordigd op het komende ‘Hidden Treasures Festival’ Deze editie zijn er maar liefst acht lokale muziekmakers en kunstenaars te vinden in Roepaen in Ottersum. ‘Hidden Treasures Festival’ is een ontdekkingstocht door klooster Roepaen. In het hele gebouw zijn op zondag 19 april concerten en tentoonstellingen.

[image=304847]

Deze editie van ‘Hidden Treasures’ zijn er maar liefst acht makers uit de omgeving van Ottersum die hun werk laten zien. Onder deze deelnemers vallen concerten van Charl Delemarre (Milsbeek) en de nader te benoemen winnaar van de SongWedstrijd Land van Cuijk bij De Weijer (Boxmeer). Ook zijn er exposities van lokale kunstenaars. Zo stellen Imke Panhuijzen (Gennep), Bart Schouteten (Ottersum), Lotte Wieringa (Ottersum) en Maud Rambags (Vierlingsbeek) hun werk tentoon. De Ottersumse winkels Pink Labelle en Yo-sis hebben een eigen pop-upshop op het festival.

Door de kloostergangen
Kamers als het voormalig lab, de slaapkamers van de nonnen en de wasruimten uit de Maria Roepaan-tijd worden tijdens het festival weer gebruikt. Het publiek krijgt een plattegrond van het gebouw en zoekt zelf de weg door de kloostergangen. Alle bands spelen vier keer een korte set. “Als bezoeker kun je zelf bepalen welk concert je op welk moment gaat zien. In huiskamersferen kun je genieten van kleinschalige optredens en exposities”, aldus Roepaen.
Los van de lokale makers staan er op het programma ook nog concerten van Valentina Elèni, Postcards From Mars, La Corneille, Darlyn en Charley Marie op de rol. Ook zijn er exposities van Boyd Brian Smith en Kitty Maria en de pop-upshop van Mappa del Mondo.
Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus het is verstandig om van te voren een ticket te kopen! Een kaartje kost 10,00 euro (voorverkoop) en verkrijgbaar via roepaen.com/podium.

[image=304846]
Meer berichten