Afbeelding

Muziekpark zoekt bands voor eerbetoon

Muziek 46 keer gelezen
BOXMEER | Noteer zaterdag 8 augustus maar vast in de agenda. Want achter de schermen is de organisatie van Muziekpark in Boxmeer alweer in volle gang met de voorbereidingen voor de komende editie. “En natuurlijk gaan we het allemaal weer net wat anders doen. Dit keer doen we lekker alles in één! Dus zoals altijd kan er weer voor de DJ-stage worden gedanst en zoeken we weer bands die hun helden willen eren”, aldus de organisatie.

[image=285719]

“Wil jij live on stage bij Muziekpark en komt tenminste één van je bandleden uit de regio Boxmeer? Meld je dan vóór 1 mei aan door een e-mail te sturen naar: . Vermeld daarbij de artiest die je wilt coveren, je eigen band(leden), je website/facebook en stuur wat audio-/videomateriaal mee”, legt de organisatie de ‘spelregels’ uit.

Ongewijzigd concept
Ondanks dat Muziekpark in een nieuw jasje wordt gestopt, blijft het concept voor de bands dus ongewijzigd: regionale bands brengen eenmalig een tribute aan wereldberoemde artiesten zoals Johnny Cash, David Bowie of The Rolling Stones! Al mogen deze voorbeelden helaas niet meer worden gedaan, want ze zijn al geweest. De complete lijst van voorgaande acts en meer informatie over Muziekpark op info.muziekpark.nl.

[image=286125]

[image=286126]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant