Afbeelding

Bouw huurhuizen Elderom Boxmeer gestart

Wonen 200 keer gelezen
BOXMEER - Woningcorporatie Mooiland is gestart met de nieuwbouw van twintig huurappartementen en zestien huurwoningen in de wijk Hofstede Elderom in Boxmeer. Wanrooij bouw- en ontwikkeling uit Geffen bouwt de twintig huurappartementen en de zestien huurwoningen worden door Nieuwenhuizen Daandels uit Uden gerealiseerd.

[image=304903]

Hofstede Elderom is een wijk met karakter in het noordelijke deel van Boxmeer. Een frisse buurt met een gevarieerd woningaanbod, waar het plezierig wonen is. Mooiland bouwt deze wijk in fases. De twintig huurappartementen vallen onder fase 4a2 en zijn verdeeld over drie gebouwen. Er zijn verschillende typen woningen met diverse huurprijzen bestemd voor iedereen. Op de website van Mooiland is meer informatie over de woningen te lezen inclusief de plattegronden. De zestien huurwoningen vallen onder fase 2 en dit zijn nultredenwoningen, speciaal geschikt voor woningzoekenden met de leeftijd van 60 jaar en ouder. Alle voorzieningen zoals woonkamer, keuken, slaapkamer en sanitair zijn op de begane grond aanwezig.

Interesse?
De woningen worden vanaf 6 april geadverteerd op de website www.mooiland.nl. Geïnteresseerden kunnen reageren tot maandag 20 april 2015 12.00 uur. Naar verwachting worden de woningen eind 2015 opgeleverd.

[image=304902]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant