Afbeelding

Meer inschrijvingen voor Vivelli Challenge Run

Sport 40 keer gelezen
CUIJK - Vivelli Healthclub organiseert, net als in 2014, later dit voorjaar weer de Vivelli Challenge Run. Dit evenement zal plaatsvinden op zaterdag 9 mei in Cuijk. De Vivelli Challenge Run is een hardloopparcours van 3, 6 of 12 kilometer met verschillende Challenges rondom de Heeswijkse Plas. De organisatie mocht al ruim twee keer zoveel aanmeldingen verwelkomen als in dezelfde aanmeldperiode vorig jaar.

[youtube=M9Mv9X31zf4]

"We zitten nu om bijna 110 aanmeldingen, vorig jaar op hetzelfde moment waren dat er 46", vertelt Niels van der Heijden van Vivelli Healthclub. Bij de Challenge Run zal het doorzettingsvermogen, kracht en uithoudingsvermogen van de deelnemers worden getest. Ook zullen de deelnemers elkaar moeten helpen met de Challenges. "Dus ga de Challenge run aan met je vrienden. De start en finish zijn op de Lavendelkade. Er wordt vertrokken in startgroepen. De eerste groep zal om 13.00 uur starten. Bij inschrijving kun je zelf kiezen in welke van de startvakken en dus welk tijdstip je wilt starten", vervolgt Niels.
De Vivelli Challenge Run is een ideale kennismaking met het nieuwe fenomeen Obstacle Runs. Vivelli Healthclub is official partner van de Strong Viking Obstacle Runs. De Vivelli Challenge Run is een ideale opstap en voorbereiding voor de Strong Viking Obstacle Run. Veel mensen twijfelen of ze Obstacle Runs aankunnen. De Vivelli Challenge Run is een laagdrempelige kennismaking hiermee.

[image=303215]

Ook voor kids
Dit jaar is er ook een speciaal parcours voor de leeftijd 6 t/m 12 jaar. Daarbij moet het kind altijd begeleid worden door een volwassene. De 6 en 12 km van de Vivelli Challenge Run is geschikt voor deelnemers vanaf 13 jaar en iedereen met een basisconditie kan de Run volbrengen. De Challenges tijdens het hardlopen bestaan onder andere uit: klimmen over en tijgeren onder obstakels door. Ook zal je een obstakel in het water moeten overwinnen en komen er verschillende Bootcamp oefeningen in voor.
De Challenges zullen worden ingericht om een ieder uit te dagen om zijn of haar grenzen te verleggen. De 12 km run is de run van 6 km, maar dan twee rondes. Dit jaar zal ook een echte 'mud area' worden geïntroduceerd.

Starttijden en inschrijving
De eerste drie startvakken staan open voor inschrijvingen:
-13.00 uur: Startserie 1: Run van 12 km;
-13.40 uur: Startserie 3: Run van 6 km;
-14.00 uur: Startserie 4: Run 3 km Familiestartvak.
Kosten voor deelname (prijzen zijn incl. servicekosten) aan de run van 12 kilometer bedragen 26,42 euro of 36,62 euro (met t-shirt). Deelname aan run van 6 kilometer kost 21,32 euro of 31,52 euro (met t-shirt). Aan de run van 3 km kan worden deelgenomen voor 16,22 euro (volwassene) dan wel 11,12 euro (kinderen).
Vivelli-leden ontvangen 5,00 euro korting door middel van de code 'VCR15' in te vullen. Na inschrijving worden je gegevens gecontroleerd in het systeem.
Schrijf je nu in via: http://www.vivelli.nl/de-vivelli-challenge-run.

[image=303214]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant