Afbeelding

Bandwedstrijd Op Ut Tuffelke in Vierlingsbeek

Muziek 62 keer gelezen
VIERLINGSBEEK - Als opwarmer voor Op De Tôffel 2015 organiseert het Vierlingsbeekse podium Gryphus in samenwerking met stichting Op De Tôffel op zaterdag 11 april voor het 21ste jaar op rij een bandwedstrijd voor regionale bands: Op Ut Tuffelke.

[image=277402]

De inzet van Op Ut Tuffelke is een podiumplek voor het popfestival Op De Tôffel dat plaatsvindt op zondag 21 juni op het Vrijthof in Vierlingsbeek. Uit de stapel inzendingen zijn vier puike bands geselecteerd die het strijdperk zullen betreden, te weten: Free Beer (grungy punkrock) uit Wilbertoord, Getting It About (funky poprock) uit Eindhoven, Nynkei (rauwe hiphop) uit Horst en de Boxmeerse garagesurfrockband The Super Soakers.
Van dit viertal vertoont elke band een half uur haar kunsten. In welke volgorde is een verrassing want die wordt door loting bepaald. Een deskundige jury tenslotte, kiest de ongetwijfeld gelukkige winnaar van Op Ut Tuffelke en dat wordt een hele kluif gezien het hoge peil van het deelnemersveld.

Line-up gepresenteerd
Als kers op de taart wordt die avond ook de complete line-up van Op De Tôffel 2015 bekend gemaakt. Wie staan er op zondag 21 juni allemaal Op De Tôffel? Op Ut Tuffelke vindt plaats op zaterdag 11 april in Gryphus, gelegen aan de Grotestraat 18a te Vierlingsbeek. Gryphus is geopend vanaf 20.00 uur. De eerste band begint om 20.30 uur. De entree voor Op Ut Tuffelke is geheel gratis. Meer informatie over Op Ut Tuffelke is te vinden op internet www.gryphus.nl of www.opdetoffel.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant