Afbeelding

Wonen in Vierlingsbeek en Groeningen?

Wonen 58 keer gelezen
VIERLINGSBEEK / GROENINGEN - Op 17,18 en 19 april organiseert de ‘Werkgroep Wonen’ van de dorpsraad Vierlingsbeek een wonen-informatiemarkt voor iedereen die geïnteresseerd is in wonen in Vierlingsbeek en Groeningen. Op de markt in de Vierlingsbeekse bibliotheek is alles te vinden over wonen in Vierlingsbeek en Groeningen.

[image=305350]

Er wordt informatie aangeboden over huren, kopen van bestaande woningen, nieuwbouw, CPO woningen, bouwkavels tot verbouwing van een bestaande woning. Er is te zien waar er woningen te koop en te huur zijn of waar bouwen mogelijk is (ook CPO mogelijkheden). Er zijn mensen van ‘Wonen Vierlingsbeek’ en er is een financieel specialist die uitleg kan geven over hypotheken en andere financiële zaken op woongebied. Ook zullen de mogelijkheden tot verbouwen worden getoond met globale prijzen. De informatiemarkt is zeer laagdrempelig opgesteld en bezoekers krijgen alle kans om zich op informele wijze te oriënteren.
De informatiemarkt vindt plaats in Bibliotheek aan Vrijthof 16 in Vierlingsbeek. Op vrijdag 17 april van 18.00 tot 21.00 uur, op zaterdag 18 april van 11.00 tot 16.00 uur en op zondag 19 april van 11.00 tot 14.00 uur. Iedereen is welkom.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant