Afbeelding

Winst Skunk ondanks slecht niveau

Sport 7 keer gelezen
GENNEP - Doel van de laatste twee wedstrijden van Skunk is de vorm vasthouden naar aanloop van de promotiewedstrijden. Dat lukte afgelopen zaterdag in Gennep tegen Flamingo’s niet, een slecht spelend Skunk wist ondanks het slechte spel nog wel met 1-3 te winnen. Setstanden: 25-20, 21-25, 13-25, 22-25.

[image=305374]

Slordig spel en veel persoonlijke fouten zorgden meteen voor een achterstand van de Veghelse mannen. Ondanks de vele servicefouten van Flamingo’s wisten ze toch aan het langste eind te trekken in de eerste set. Het moest dus anders. Enkele wissels en een vermanende speech van de coach droegen zorg voor meer pit bij Skunk. Dit lukte helaas maar een beetje en set twee werd krap aan gewonnen. Ook set drie en vier kon Skunk niet overtuigen, ondanks slecht spel werd wel gewonnen.

[image=305373]

Een wedstrijd voor Skunk om snel te vergeten. Komende zaterdag spelen de Veghelaren de laatste reguliere competitiewedstrijd. Hands-up uit Berlicum komt op bezoek in sporthal de Bunders. De wedstrijd wordt gespeeld om 15.00 uur.

[image=305375]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant