Afbeelding

Samenwerking bij Challenge Run geroemd

Sport 26 keer gelezen
CUIJK | Op zaterdag 9 mei vindt in Cuijk de tweede editie van de Vivelli Challenge Run plaats. Niels van der Heijden van Vivelli Health Club roemt de ‘fijne samenwerking’ met de gemeente Cuijk en andere partijen. “Die samenwerking maakt het evenement tot het succes dat het is.”

[image=303214]

“Zo maakt de gemeente het mogelijk dat we een ‘mud area’ kunnen creëren op het parcours. Door de modder en dan heuveltje op, heuveltje af. En ter hoogte van de wooneilanden komt er ook een ‘mud area’ voor de kinderen.” Het parcours is hetzelfde als vorig jaar, maar er zijn wel een aantal nieuwe hindernissen opgenomen. “Zoals touwklimmen en het water oversteken bij de Lavendelkade. In totaal gaat het om vijf à zes nieuwe, grote obstakels.”
Ook wordt er samengewerkt met de Reddingsbrigade, wijkcentrum De Nielt, EHBO, Bandenservice Cuijk en Jumbo. “De Nielt zorgt ervoor dat het ook na afloop nog gezellig blijft op de Lavendelkade.”

Voor iedereen
“De Vivelli Challenge Run is door iedereen met een basisconditie te doen”, benadrukt Niels. “Het gaat niet om snelheid maar om jezelf uit te dagen. Soms moet je elkaar ook helpen om een challenge te overwinnen. En lukt het niet, dan loop je er omheen. En het is ook een ideale testcase voor wie wil testen of bijvoorbeeld de Strong Viking Run in Wijchen iets voor hem of haar is.” Aan populariteit geen gebrek, weet Niels. “Het aantal inschrijvingen is op dit moment al twee keer zo hoog dan op hetzelfde moment vorig jaar. We hopen in totaal op tussen de 300 en 400 deelnemers.”
Meer informatie en inschrijving via www.vivelli.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant