Afbeelding

In the spotlights op Metameer

Onderwijs 18 keer gelezen
STEVENSBEEK - Leerlingen van Metameer betreden volgende week twee keer het podium. Woensdag 15 april houdt tweetalig havo/vwo haar jaarlijkse Cult4U-voorstellingen voor kinderen van groep 7 en 8 en ouders, leerlingen en docenten van Metameer. De tweedejaars vmbo’ers komen donderdagavond 16 april naar het filmgala voor de Metameer awards. Twee bijzondere shows vol muziek, dans, drama en film in Stevensbeek.

[image=305482]

Cult4U nieuwe stijl
‘Out of the Ordinary’ is dit jaar het thema van Cult4U in Stevensbeek. De culturele show nieuwe stijl wordt woensdag 15 april gehouden. Leerlingen en docenten van het tweetalig onderwijs geven een middagvoorstelling voor kinderen van groep 7 en 8 die begint om 13.30 uur. ’s Avonds is er ook een voorstelling om 19.00 uur. Veel muzikaal talent schittert op het podium. Ook de tto-docenten en teamleiders zoeken met bijzondere verschijningen de spotlights op. Voor en achter de schermen zijn leerlingen en ook ouders betrokken bij deze spectaculaire show die er wederom professioneel uit zal zien.

Vmbo filmgala
In het vmbo op Metameer leren leerlingen door doen. De tweedeklassers hebben een periode gewerkt aan een filmproject waarbij workshops film maken een onderdeel waren. De vmbo’ers maken kennis met soorten films zoals een thriller of documentaire. Op verschillende locaties hebben zij zelf gefilmd. Leerlingen maken daarbij gebruik van filmtechnieken, beeld en geluid om bijvoorbeeld spanning te creëren. Tijdens de gala-avond op 16 april, aanvang 19.00 uur, worden de Metameer awards uitgereikt voor de beste film, beste mannelijke en vrouwelijke hoofdrol, de beste commercial of detective, en de beste geklede VIP.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant