Afbeelding

Benefietconcert The Wheels

Muziek 46 keer gelezen
WANROIJ - Pure nostalgie, dat zal veel 50-plussers bekruipen als ze het geluid van The Wheels weer zullen horen. Of dat kan? Jazeker, want op zaterdag 9 mei klimmen ze nog een keer op het podium van het Wapen van Wanroij voor een benefietconcert.

[image=305651]

De mannen van het in de jaren 60-70 in deze regio zo bekende dansorkest spelen voor hun plezier. Het was aan de organisatie om een goed doel te kiezen, waar de belegen muzikanten voor optreden. En dat zijn de bewoners van zorgcentrum de Lookant in Wanroij geworden.
Zoals velen in Nederland worden de ouderen hard getroffen door alle bezuinigingen in de zorg en met name de dagbesteding heeft hieronder flink te lijden. Om voor deze doelgroep die afhankelijk is van vrijwilligers wat extra’s te kunnen organiseren, heeft de organisatie van het concert besloten alle opbrengsten aan de bewoners van de Lookant te doneren. Zodat elke euro besteed kan worden aan activiteiten van deze doelgroep. Daarom nodigt de organisatie iedereen uit om naar deze geweldige happening te komen om te dansen, swingen, twisten of gewoon te luisteren naar deze rasmuzikanten onder het genot van een goed glas bier of fris. Blijf niet thuis hangen maar kom en ondersteun tegelijker tijd dit goede doel op zaterdag 9 mei vanaf 20.00 uur in ’t Wapen van Wanroij, Kwikstraat 6 in Wanroij. De entree is 5 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant