Afbeelding

'Jullie doen het voor onze generatie'

Politiek 16 keer gelezen
GRAVE - De Young Talent Group Maasland presenteerde zich ‘met flair’ op 15 april tijdens de bijeenkomst over het Graafs Manifest in het Catharinahof in Grave. Michiel Mijdam, Paul Verhoeven en Wieke Vrijhoef lieten burgemeesters, wethouders en raadsleden weten dat zij beschikbaar zijn om aan tafel te komen zitten.

Door Annelies Graafsma

[image=305663]

Zijn de meeste aanwezigen op de conferentie tussen 40 jaar en 70 jaar, hier sprak een groep jonge mensen tussen 22 jaar en 35 jaar. De Young Talent Group is een groep van dertig succesvolle en betrokken jonge professionals die actief willen bijdragen aan een gezond cultureel klimaat, het podium een warm hart toedragen maar ook willen meedenken over toerisme, uitstraling, talentontwikkeling, horeca en winkelend publiek, onderwijs, zorg en wonen. Zij vinden jong talent een voorwaarde om de regio interessant te houden en het potentieel ervan te versterken.
Burgemeester Lex Roolvink (Grave), gastheer van deze avond, nam de handschoen op en nodigde de Young Talent Group uit voor een gesprek met het inspiratieteam Recreatie en Toerisme Grave.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant