Afbeelding

Thema-avonden over nieuw subsidiebeleid Cuijk

Politiek 15 keer gelezen
CUIJK | De gemeente Cuijk houdt eind juni in Vianen drie thema-avonden in het kader van het nieuwe subsidiestelsel dat de gemeente wil gaan hanteren. “Voordat we het subsidiebeleid gaan wijzigen en met een voorstel komen voor de gemeenteraad, willen we eerst met verenigingen en stichtingen om tafel die op dit moment subsidies ontvangen van de gemeente Cuijk”, aldus wethouder Maarten Jilisen.

[image=277958]

Verenigingen, stichtingen en anderen worden geïnformeerd en kunnen meepraten over de herziening van het subsidiestelsel. De drie thema-avonden worden gehouden aan de hand van een viertal thema's: Leefbaarheid, Milieu en Veiligheid (1); Sport en Gezondheid (2); Cultuur en Toerisme & Recreatie (3) en Zorg, Welzijn en Educatie (4).
Na de thema-avonden wordt het vormgeven van het nieuwe subsidiestelsel opgepakt door een klanbordgroep en direct na de zomer worden de resultaten in een gezamenlijke informatieve bijeenkomst teruggekoppeld aan betrokkenen.
De thema-avonden worden gehouden op dinsdag 9, woensdag 10 en dinsdag 16 juni en vinden plaats in Gemeenschapshuis 't Akkertje aan de Akkerweg in Vianen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant