Afbeelding

Afsluiting A73 tussen Boxmeer en Vierlingsbeek in juni

Verkeer en vervoer 122 keer gelezen
BOXMEER / VIERLINGSBEEK - Rijkswaterstaat voert in het weekend van vrijdag 5 juni tot en met zondag 7 juni onderhoudswerkzaamheden aan het asfalt van de A73. Hierdoor is de A73 in de richting van Venlo tussen oprit (6) Boxmeer en afrit (7) Vierlingsbeek afgesloten.


[image=307866]

Weggebruikers dienen vanaf 5 juni om 20.00 uur tot 7 juni om 12.00 uur rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 20 minuten. Zowel voor verkeer op de A73 vanuit richting Nijmegen als voor het verkeer vanuit richting Venlo worden omleidingsroutes ingesteld.
Weersgevoeligheid
Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Variabel Onderhoudscontract 2015 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker. Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland. Voor meer informatie bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant