Afbeelding

De Welkom-trilogie in De Weijer

Kunst en cultuur 68 keer gelezen
BOXMEER - Op zaterdag 11 januari staat De Welkom-trilogie in De Weijer in Boxmeer. Drie absurde maar waargebeurde Friese familiedrama’s vormen het uitgangspunt van het nieuwe muziektheatercollectief Nieuw Niks.

[image=266627]

Schrijver Geert Lageveen is natuurlijk bekend van 'Orkater' en hij stond afgelopen jaar zelf nog op het podium van De Weijer met '237 Redenen voor Seks'. De regie is in handen van Gijs de Lange. 'Orkaterlief'-hebbers gaan absoluut genieten van deze muziektheatervoorstelling.
Nieuw Niks betovert met plattelandsvertellingen waar de gebroeders Grimm hun vingers bij zouden aflikken. Want wat bezielt de drie zussen uit Minnertsga om hun broer vier jaar dood op zijn kamer te laten liggen? En hoe komt de tandartsassistente uit Ny Beets er vier keer achter elkaar mee weg ongezien zwanger te zijn, om haar baby’s vervolgens in koffers te verstoppen? En hoe is de 65-jarige vrouw uit Harlingen er in vredesnaam nog in geslaagd zwanger te worden?
De Welkom-trilogie is zaterdag 11 januari om 20.15 uur te zien in De Weijer in Boxmeer. De entreeprijs is 17,50 euro, inclusief drankje en garderobe. Meer informatie via www.deweijer.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant